Poďme si predstaviť kolekciu montérok Cerva Dayboro:

Montérky Cerva Dayboro sa vyrábajú z  inovatívneho materiálu TRIFIBETEX®. Tento materiál sa vyznačuje vysokým komfortom pri práci vďaka spojeniu prírodnej bavlny, polyesteru a elastického spandex vlákna. Ušité sú v strihu Regular ktorý padne každému. 

Pohodlné montérky Cerva Dayboro

 

Čo je materiál Trifibetex®?

Trifibetex je inovatívny materiál ktorý spája komfort, elasticitu, a odolnosť do jedného.

  • Prírodná bavlna, obsahuje až 62%. Zabezpečuje vysoký komfort, príjemný pocit na dotyk, výbornú priedušnosť a odvádza pot.  
  • Polyester, obsahuje 35%. Zabezpečuje vysokú odolnosť na oder a pretrhnutie. Zabezpečuje stálosť materiálu, farba, zrazenie veľkosti pri praní a tvar.
  • Spandex, obsahuje 3%.Táto prímes zvyšuje komfort vďaka svojej elasticite. Spandex dokáže predĺžiť svoju dĺžku až dvojnásobne.

Táto kombinácia Vám bude spríjemňovať prácu vždy keď budete potrebovať pohyb a pohodlie.

 

 

Montérky Cerva Dayboro do pása

Pohodlné pracovné nohavice Cerva Dayboro bavlnené

Pánske montérky do pása z kolekcie Cerva - DAYBORO sú vyrobené z elastického streč materiálu TRIFIBETEX®. Nohavice sú ušité v ergonomickom a modernom strihu. Nízky elastický pás. Trvanlivé trojité prešívanie nohavíc a rozkroku. Kolenná časť je zosilnená s možnosťou vloženia výstuh. Priestranné multifunkčné predné vrecká s popruhom na náradie. Vrecko na pravítko, na nôž, s oko na kladivo.

Montérky Cerva Dayboro na traky

Pohodlné elastické montérky na traky Cerva Dayboro

Pánske montérky na traky z kolekcie Cerva - DAYBORO sú vyrobené z elastického streč materiálu TRIFIBETEX. Nohavice sú ušité v ergonomickom a modernom strihu. Nízky elastický pás. Trvanlivé trojité prešívanie nohavíc a rozkroku. Kolenná časť je zosilnená s možnosťou vloženia výstuh. Priestranné multifunkčné predné vrecká s popruhom na náradie. Vrecko na pravítko, na nôž, s oko na kladivo.

 

Pracovná mikina Cerva Dayboro

Pánska pracovná bavlnená mikina Cerva Dayboro blog

Pánska pracovná mikina z kolekcie Cerva DAYBORO je s kapucňou a zipsom po celej dĺžke. Mikina má vo vnútri hrubú česanú teplákovinu. Pohodlný strih dodáva radosť z nosenia. Ramená majú oxfordskú výstuž. Mikina má 2 bočné vrecká so zapínaním na zips. Elastická rebrovina na lemoch rukávoch aj v spodnej časti mikiny. 

Pracovné kraťasy Cerva Dayboro

Pánske pracovné kraťasy z kolekcie Cerva Dayboro. Šortky sú vyrobené z elastickej inovatívnej tkaniny TRIFIBETEX. Nízky elastický pás s popruhom na nástroj v páse. Trojité prešitie nohavíc a rozkroku. Priestranné multifunkčné predné vrecko s popruhom na náradie a 2 zadné vrecká. Stehenné vrecko na telefón.

 

Výrobca Cerva

Česká spoločnosť Cerva Group a.s. je známym výrobcom a importérom OOPP už od roku 1991. Disponuje štrnástimi pobočkami a exportuje do štyroch kontinentov.

Do portfólia Cerva patria:

Tie najobľúbenejšie a najpredávanejšie produkty z kolekcie: