Hľadáte dokonalý tip na vianočný darček? Nechajte sa inšpirovať našou širokou ponukou. Ako tip na vianočný darček Vám odporučíme niekoľko kategórií. Napríklad pracovná obuv, pracovné rukavice, pracovné odevy ako pracovné bundy, zateplené montérky, pracovné tričko alebo fleec pracovné mikiny.

Niekoľko tipov na vianočný darček:

 

Vyhrievaná vesta CXS Antarktida

Tip na darček 2023 Vyhrievaná vesta CXS Antarktida

Vyhrievaná fleec vesta CXS Antarktida. Vesta s vyhrievaným chrbátom, prednými vreckami s bruchom a golierom. Napájaná cez USB port a powerbanku. Powerbanka nie je súčasťou balenia. Možné objednať samostatne alebo je možné použiť svoju. Výdrž ohrievania pri 10.000mAh powerbanke na najslabšom režime 8-9 hodín.

Hybridná Mikina CXS Leonis

Tip na vianočný darček 2023 hybridná mikina CXS Leonis

Pánska hybridná bunda CXS Leonis je z kombinovaných materiálov, vhodná do práce aj na voľný čas. Bunda má zapínanie na zips, elastické rukávy a spodný lem, náprsné a bočné vrecká na zips, ventiláciu v zadnej časti, reflexné doplnky a vnútorné náprsné vrecko na zips.

 

Funkčné termo ponožky CXS Thermomax

Tip na vianočný darček 2023 pracovné termo ponožky Thremomax

Funkčné termo ponožky CXS Thermomax určené pre profesionálne a voľnočasové aktivity. Chodidlo ponožiek je tvorené z froté úpletu zloženého z funkčnej kombinácie polypropylénu a bavlny. Ponožky majú výborné termoizolačné vlastnosti. Odvádzajú vlhkosť od chodidla a zmierňujú pocit chladu. Froté úplet zabezpečí mäkký došľap a vyšší komfort vo vlhkom a chladnom prostredí. Elastický pás je určený proti posunu ponožiek na chodidle.

Zimná pracovná obuv CXS Stallite S3

Tip na vianočný darček 2023 zimná pracovná obuv CXS Satellite S3

Zateplená pracovná obuv CXS Universe Satellite S3 s ľahkou plastovou ochrannou špicou a ohybnou kevlarovou stielkou proti prepichnutiu podrážky. Obuv má podšívku s hrejivou výplňou 3M Thinsulate. 

Set Termoprádlo US-Term

Termoprádlo US-Term set nohavice a tričko s dlhým rukávom. Materiál 100% polyester s gramážou 170g. Termoprádlo udržuje teplotu. Komfortné na nosenie vďaka vnútornej úprave látky.

Ultra ľahké zateplené čižmy CXS Pluto

 

Celoročné ultra ľahké pracovné čižmy CXS Pluto s vyberateľnou zateplenou vložkou. Možnosť zakúpiť k čižmám aj náhradnú vložku. Sú vyrobené z ultraľahkého EVA materiálu, vďaka ktorému sú pohodlné aj pri celodennom nosení.

Zateplená obuv CXS Winter Frost

Tip na darček 2023 zimná zateplená obuv CXS Winter Frost

 

Zateplená zimná vychádzková obuv CXS Winter Frost. Reflexné prvky, Vodeodolný textilný zvršok, hrejivá podšívka, predná časť celogumenná.  Podrážka vyrobená z termoplastickej gumy.

Zateplené čižmy Delta Plus Freeze

Tip na vianočný darček 2023 Zateplené čižmy Delta Plus Freeze

Tip na vianočný darček 2023 Zateplené čižmy Delta Plus Freeze. Čižmy sú vyteplené hrubou polyesterovou kožušinou ktorá veľmi dobre chráni pred chladom, PVC materiál, Horný len je možné štiahnuť šnúrkou.

Zimné pracovné rukavice Procera X-Froster

Tip na vianočný darček 2023 Zimné pracovné rukavice X-Froster

Tip na vianočný darček 2023 Zimné pracovné rukavice Procera X-Froster. Vyrobené z hrejivého, ​​žiarivo žltého úpletu, potiahnuté čiernou latexovou penou v oblasti dlane a celých prstov v chrbtovej časti. Ideálne pre manuálnu prácu pri nízkych teplotách. veľmi dobrá priľnavosť. vysoká odolnosť proti oderu. ukončené lemom. EN 420.

 

 

 

Objednaj darček ešte dnes! Tovar ihneď skladom odosielame do 24h!

Dúfame že sme Vám pomohli nájsť ten správny darček, ako potešiť svojich blízkych.